| Forside | Ugeopgaver | Arbejdsark og værksteder | Spil | Ressourcer | Links |
Et ressourcested for matematik
Om denne side
Kontakt


Jeg har lært at det er en god ide at begynde på ugeopgaven før torsdag aften.

Elev i 4. klasse

Creative Commons License
Dette værk er licensieret under en Creative Commons Licens.

Creative Commons Matematik

Dette værk er licensieret under en Creative Commons Licens.

  

Alt materiale på disse sider tilhører i ophavsretlig forstand maltematik.dk, men må frit kopieres og distribueres sålænge maltematik.dk angives som kilde.

Det tillades ligeledes at materialet redigeres eller ændres på anden måde sålænge oprindelsen til materialet fortsat angives.

Det er ikke tilladt at sælge materialet eller på anden måde benytte det til erhvervsmæssig virksomhed eller indtjening.

Bidragsydere

Materialet på siderne er udarbejdet af personerne angivet nederst på denne side. I selve materialet eller linket til dette er angivet de specifikke forfattere. Hvor dette ikke er angivet er forfatteren Malte von Sehested.

Tegninger er udarbejdet af forfatteren, er gratis clipart uden lukket ophavsret eller er stillet til rådighed af Hanne Gustavsen og Kristian Beyer.

Hvad med mine gode opgaver?

Hvis du selv laver en matematikmaterialer og har selv har ophavsretten til disse er du velkommen til at få dem lagt på maltematik.dk. Du kan sende dine materialer til info@maltematik.dk. Vi vil herefter oprette dig som forfatter i systemet med egen underside hvor du kan publicere dit materiale. Bemærk at det er et krav at du vil underlægge dig Creative Commons aftalen før materiale bliver udgivet her på siden.

Lidt om filtyper

De fleste filer er tilgængelig som PDF-filer. Dette særlige filformat er særligt egnet til udveksling af dokumenter, da det indeholder alle oplysninger om det færdige dokuments udseende - blandt andet skrifttyper og billeder. Desuden har formatet den fordel at det virker på tværs af styresystemer.

For at læse filerne kræver det dog at man har installeret et program der kan læse PDF-formatet. Det gratis program Adobe Acrobat Reader kan hentes på www.adobe.dk.

Download eller læs

Det er muligt at vælge at downloade filerne uden af åbne dem ved at klikke med højre museknap på filnavnet og vælge "Gem som". Hvis der klikkes almindeligt på filerne åbnes de med det program der er installeret til at læse PDF-filer og kan herfra gemmes eller udskrives.

Tak til

Tak til bidragsyderne der har tilladt deres materiale bliver tilgængeligt her på siden: Ferhat Yildiz, Anders Jacobsen, Sidsel Brandt, Maiken Gagner, Lars Kjærsgaard, Heidi Petersen, Hanne Gustavsen og Kristian Beyer.

Til sidetoppen